ADANA / ÇUKUROVA - Belediye Evleri Ortaokulu

Belediye Evleri Ortaokulu

Adres
Belediye Evleri Mah. 84205 Sk. No1 Çukurova ADANA Okulun Eski Adı Seyhan İlköğretim Okuludur.
Vizyon
Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam, teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Belediye Evleri Orta Okulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazanan, sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü arttırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
Öğrenci :2000
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :İkili
Sabahçı Devre: 07:10-12:40 Öğleci Devre: 12:50-18:30
Klima
7/C ve 3/A dolmuşları ile okulumuza ulaşabilirsiniz.